Aleš Potrč

PODCAST

ENOSTAVNO LAJF

Družina       Dobra hrana      Trening       Posel

Enostavno LAJF z Alešem Potrčem je podcast namenjen vsem, ki jih zanima več o tem kako združiti družino, posel, trening in dobro hrano v preprosto življenje. Kot dolgoletni osebni trener, lastnik prvega fitnes centra v Slovniji, ki je namenjen izključno osebnim treningom (FIT Tovarna) in mednarodni predavatelj na področju fitnesa, se tudi sam spoprijemam z vsemi težavami poslovnega in družinskega življenja. Z mojimi gosti, ki prihajajo iz različnih področij, vse od life coachev, poslovnežev in športnikov, ter drugih prijateljev iz fitnes sveta, govorim o tem kako na nas vplivajo različne življenjske situacije in seveda kako jih na različne načine premagamo. Pridružite se mi v zanimivih diskusijah z gosti in uporabite vse kaj vam ponujamo.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 21

ALES POTRC: Vec kot 20 epizod sem poslusal, sedaj pa sem imel tudi sam kaj povedat | Enostavno LAJF

Zakljucek prve sezone sem si zelel povedati nekaj vec o moji zgodbi in prosil prijatelja Daniela, da naredi z menoj podcast, vendar tako, da je on v moji standardni vlogi. Povedal sem nekaj o BP Teamu, FIT Tovarni in tudi o tem kako se je zacelo izobrazevanje osebnih trenerjev.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 20

PETER SITAR: Smucanje in nas breg sta moja strast | Enostavno LAJF

Najlepse smucanje je tisto, ko pred seboj gledas zavoje Petra Sitarja. Ime, ki ga v Mariboru, ko gre za sport, ni moc prezreti, je Peter Sitar. Znjim sem zelel ugotoviti kaj se je zgodilo s studentskim sportom in kako bi ga lahko ponovno pripeljali na visji nivo. Govorila sva o tem kako je s sportom “okuzil” marsikoga v Sloveniji in z njim navdusil tudi svoja sinova.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 19

PETER MOZIC: Obraz sosednje ulice, ki ga pozna vsak odbojkar in odbojkarica | Enostavno LAJF

Peter Mozic je vec kot le dober prijatelj, je oce Roka Mozica, ki je po 28 letih s svojo ekipo pripeljal v Maribor pokal drzavnega prvenstva. Tako kot pred 28 leti Peter. Govorila sva o dobojki, o njegovem delu z otroci in o tem kako se je Rok razvijal skozi leta in postal vrhunski igralec. Nekaj zanimivih zgodb sva se obdelala, ki dajejo nedvomno drugacen pogled na sport.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 18

MATEJ HOCEVAR: Povsem odprto o nastanku Vigorja, delu s sportniki in se cem. | Enostavno LAJF

Matej Hocevar je vsekakor eden tistih trenerjev v Sloveniji, ki jih maksimalno spostujem. Ni skrivnost, da sem ga prav zato povabil v Podcast. Govorila sva povsem odprto o tem kako je nastal prvi Vigor, komu sledi on in od koga se po njegovem mnenju splaca uciti. Kako tzko ali pa lahko je v Sloveniji organizirati seminarje z velikimi imeni nase industrije in kaj nam se manjka.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 17

GABER MAROLT: Muzika nam je bila ljubezen! Kako je Gaber postal uspesen poslovnez | Enostavno LAJF

Dolgo sem imel zeljo z Gaberjem nardit ta podcast in ga povprasati o tem kako se je pocutil kot del glasbene skupine, ki mi je vedno bila pri srcu, NUDE in tudi o tem kaj mu predstavlja NLP. Kako je pricel svojo poslovno pot, kako gleda na vse ukrepe v casu, ko vlada zmeda in kaksne posledice bodo nosili nasi otroci.

 

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 16

RENE MLEKUŽ – Vedno sem si želel ostati v športu, tudi po smučarski karieri | Enostavno LAJF

Rene Mlekuž je bil zame in za marsikaterega mladeniča bog na belih strminah. Takratna moška smučarka reprezentanca Slovenije je bila v mojih očeh res nekaj posebnega in zanimalo me je več o tistem obdobju. Z Renejem sva govorila zelo odkrito o športu, treningu, njegovih poslovnih podvigih po športni karieri in tudi o tem kako glede na trenutno situacijo kot bivši profesionalni športnik.

Rene je multitalent, ki se je lotil veliko projektov in eden tistih, ki je naši družini ostal najbolj v spominu je drsališče v mestnem jedru Ljubljane.

Več boste pa slišali v tokratni epizodi Enostavno LAJF.

 

Scroll to Top