Aleš Potrč

Storitve

Kaj počnem?

Mentorship

Mentorski progam za osebne trenerje

Osebno trenerstvo je bilo zame vedno veliko več kot zgolj služba ali delo, ki ga opravljaš samo zaradi končnega plačila. Zame je bilo osebno trenerstvo posebno poslanstvo, s katerim sem svojim strankam pomagal do boljšega življenja.

Komu je namenjen?

Moj mentorski program za osebne trenerje je tako namenjen vsem tistim, ki si želijo kot osebni trenerji narediti veliko, veliko več. Za tiste, ki si želijo delati zares dobro in biti v svojem delu med najbolj uspešnimi na svojem trgu.

Mentorship
Business Coaching

Business coaching

Poslovno svetovanje za osebne trenerje

Največji preskoki v poslovnem življenju so prišli, ko me ni bilo strah vprašati za nasvet tistih, ki so že dosegli to kaj si želim. Tukaj ne gre le za področje osebnega trenerstva, temveč poslovnega področja nasploh.

Komu je namenjeno?

Poslovni coaching je namenjen znanja in uspeha željnim, ki jih ni strah poprijeti za delo in biti vztrajni v svojem delovanju. Uspeh ne pride čez noč, pride pa s konstantnim prizadevanjem za napredek.

Fitness education

Izobraževanje na področju športa

Po skoraj dvajsetih letih na področju trenerstva, po več kot 20.000 ur dela kot osebni trener in sodelovanju z več kot 2.600 strankami, je napočil čas, da svoje znanje delim z drugimi.

Moje poslanstvo je danes predajanja tako teoretičnega kot tudi praktičnega znanja, ki osebnim trenerjem pomaga ali začeti svojo kariero ali jo pošteno nadgraditi in ponesti na prej nepredstavljivo raven.

Komu je namenjen?

Tistim, ki se šele odločajo, da stopijo na pot osebnega trenerja, tistim, ki želijo postati na tej poti boljši…

in seveda tudi tistim “navadnim” smrtnikom, ki bi radi izvedeli nekaj več o športu in zdravi prehrani.

Fitness Education

Vas zanima več?

Pišite mi za več informacij

Sporočite mi, katero področje vas zanima in z veseljem vam povem
več o svoji ponudbi.
Scroll to Top