Aleš Potrč

PODCAST

ENOSTAVNO LAJF

Družina       Dobra hrana      Trening       Posel

Enostavno LAJF z Alešem Potrčem je podcast namenjen vsem, ki jih zanima več o tem kako združiti družino, posel, trening in dobro hrano v preprosto življenje. Kot dolgoletni osebni trener, lastnik prvega fitnes centra v Slovniji, ki je namenjen izključno osebnim treningom (FIT Tovarna) in mednarodni predavatelj na področju fitnesa, se tudi sam spoprijemam z vsemi težavami poslovnega in družinskega življenja. Z mojimi gosti, ki prihajajo iz različnih področij, vse od life coachev, poslovnežev in športnikov, ter drugih prijateljev iz fitnes sveta, govorim o tem kako na nas vplivajo različne življenjske situacije in seveda kako jih na različne načine premagamo. Pridružite se mi v zanimivih diskusijah z gosti in uporabite vse kaj vam ponujamo.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 5

Zdravko Strniša je tisti psiholog, ki je imel svoje prste v marsikaterem ekstremnem dosežku. Tako je sodeloval pri svetovnem rekordu v najdaljšem moderiranju radijskega programa v letu 2004, ki ga je za Guinnessovo knjigo postavil Marko Potrč, pri najdaljši razdalji premagani pod vodo v 24ih urah (dinamična apneja – potapljanje na vdih), ki jo je postavil Sandi Bitenc, Zdrvko je bil eden najbolj pomembnih oseb tudi pri postavitvi mojega svetovnega rekorda v letu 2012 in v letu 2014 pri postavljanju svetovnega rekorda v Scandalopetri, našega najbolj prepoznavnega predstavnika potapljanja na vdih, Jureta Daića.


Govorila sva o tem kako je Zdravko prišel v psihologijo, kaj so njegovi spomini na preteklo delo in tudi o tem kako na nas vplivajo sporočila, ki jih prejemamo v današnjem času

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 4

Igor Radulović in Damjan Šparakl sta lastnika najbolj priljubljene restavracije v Mariboru, Jack & Joe. Zanimalo me je kdo sta Jack in Joe, hkrati pa tudi kako sta si izbrala že prvo ime za njuno restavracijo (Jack & Joe je namreč prej bila Žajfa) in zakaj je prišlo do spremembe in prenove. Izvedeli boste od kje so prišle njune ideje za jedilnik in kaj stoji za tako uspešno zgodbo kot je njuna.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 3

Damir Battisti, področni predstavnik podjetja Adecco za Štajersko, je pred leti pričel s projektom oživljanja košarke v Mariboru. Takrat sva se spoznala tudi na zanimivem športnem dogodku in iz tega je nastalo zanimivo sodelovanje in prijateljstvo. Govorila sva o tem kako se je odločil, da opravi svoj prvi triatlon v življenju za svoj 40. rojstni dan, zakaj se je tega cilja lotil povsem drugače in kako se je razvil projekt za obujanje košarke.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 2

Jan Ternjak je moj dolgoletni prijatelj in znotraj tokratne epizode obujava spomine tudi na najine skupne podvige. Zanimalo me je kako je prišlo do ideje in kasneje do vzpostavitve prve tovrstne športne agencije v Sloveniji, kaj to pomeni za profesionalne športnike katerim nudi svoje storitve in zakaj se je odločil za zagon športne akademije, ki mladim športnikom nudi velik razvojni potencial.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 1

Silvester Kmetic, ki ga mnogi poznajo kot prodajnega coacha in izjemnega osebnostnega coacha, ki je veliko ljudem pomagal v življenju narediti najbolj pomemben korak k osebni rasti.

Govorila sva o tem kaj so spremembe, kaj se je Silvester naučil v več kot 30 letih njegovega podjetniškega delovanja in kako pomembno je zares izobraževanje. Seveda nisva mogla popolnoma zaobiti tudi aktualne krize in kako le ta vpliva na podjetnike.

Pogovarjala sva se tudi o tem kako vplivajo na nas določena sporočila, ki jih vsak dan dobivamo iz medijev in kaj ima to opraviti s tehnikami hipnoze. Silvester ima zmeraj kak zanimiv nasvet in tokrat sva o vsem govorila povsem brez dlake na jeziku.

Ne pozabite po poslušanju oddati še feedback, hkrati mi lahko pošljete tudi e-mail z vprašanji in vašimi predlogi – email naslov vam povem po najinem pogovoru.

 

Scroll to Top