Aleš Potrč

PODCAST

ENOSTAVNO LAJF

Družina       Dobra hrana      Trening       Posel

Enostavno LAJF z Alešem Potrčem je podcast namenjen vsem, ki jih zanima več o tem kako združiti družino, posel, trening in dobro hrano v preprosto življenje. Kot dolgoletni osebni trener, lastnik prvega fitnes centra v Slovniji, ki je namenjen izključno osebnim treningom (FIT Tovarna) in mednarodni predavatelj na področju fitnesa, se tudi sam spoprijemam z vsemi težavami poslovnega in družinskega življenja. Z mojimi gosti, ki prihajajo iz različnih področij, vse od life coachev, poslovnežev in športnikov, ter drugih prijateljev iz fitnes sveta, govorim o tem kako na nas vplivajo različne življenjske situacije in seveda kako jih na različne načine premagamo. Pridružite se mi v zanimivih diskusijah z gosti in uporabite vse kaj vam ponujamo.

ENOSTAVNO LAJF – BONUS EPIZODA (ENGLISH)

Brad Dieter, Ph.D., is one of those names I trust the most regarding a scientific view on nutrition and other related topics. We met in 2018 at a seminar in Vienna, and somehow I follow him around since then.

He’s not only a scientist but a successful business owner that coaches should listen to and learn from him.

Well, that’s the reason why I asked him to jump on a call with me and discuss several topics related to fitness coaching and success.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 10

Tomaz Barada je ime, ki je res dobro poznano. Ne samo zaradi njegovih vrhunskih sportnih dosezkov, ki jih ogromno nanizal v casu profesionalne kariere, vendar tudi zaradi njegove uspesne poslovne poti in pomoci drugim. Vsako leto v svojem Sportnem centru Barada, skupaj z najboljsimi slovenskimi sportniki v borilnih vescinah, organizira dobrodelni dogodek za pomoc socialno sibkim sportnikom.

Spostovanje, ki ga imajo do njega po vsem svetu, se kaze v nestetih povabilih za vodenje seminarjev na vseh kontinentih. Hkrati je zares uspesen poslovnez in sportni funkcionar. Zgodb, ki jih je delil z mano je res veliko in skoda, da nisva imela na voljo vec casa, da bi jih obdelala se vec.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 9

Matjaz je danes znan za radijsko oddajo Reporter Milan, ki jo lahko vsak delavnik slisite na Radiu City. S svojim humorjem, ki se ukvarja z dnevno problematiku v mestu in drzavi, vzbuja pozornost in nam prikazuje bolj smesen pogled na vsakdan. Hkrati je kritika, ki se kaze skozi humoristicne vlozke, pac na mestu.

Reporter Milan pa vsekakor ni edini radijski projekt s katerim je Matjaz zaslovel. Hvala bogu, da je konec vikenda, oddaja ki se je sredi devetdesetih iz radia MARS preselila na Radio City, je bila zares edinstvena radijska oddaja. Ne gre pozabiti koliko presmejanih nedeljskih vecerov je bilo zaradi Salce in HBDJKV ekipe pri nas doma.

Z MatjaZem sva govorila tudi o njegovih prigodah iz Pobrezja, motorjih, ameriskih avtomobilih in se cem.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 8

Gorazd Kocbek je prijatelj, ki ga zelo cenim. Hkrati je tudi uspesen poslovnez in vzdrzuje druzinsko tradicijo bucnega olja v Oljarni Kocbek. Zame, kot pravega stajerca, druge izbire bucnega olja sploh ni.

Zanimalo me je vec o zgodovini njihovega druzinskega podjetja, ki svoje bucno olje trzi po vsem svetu. Sam sem njegove izdelke predstavil z ZDA, prijateljem v Londonu in na Skotskem. V Dubai pa prodaja najdražjo steklenicko bucnega olja na svetu. Koliko stane in kje, ter na kaksen nacin se postreze, boste izvedeli v tej epizodi.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 7

 

Chef Andrej Smogavc in njegova žena, organizatorka kot pravi, Mateja Smogavc, poganjata Gostilno Grič v Slovenskih konjicah. Usmerila sta se v moderno francosko kuhinjo in skupaj sta zagotovo poživela kulinarično ponudbo v Slovenskih konjicah.

Zanimalo me je kako sta se spoznala in kako je kasneje prišlo do odločitve, da se podata skupaj v zgodbo Gostilne Grič, ki jo danes uspešno predstavljata domačim in tujim gostom.

Skupaj z njima sem pripravil tudi spletni kuharski tečaj, ki ga najdete na tej povezavi:
fittovarna.com/vecerja/

Poslušajte kaj sta mi povedala in jih kmalu obiščite.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 6

Boštjan Jerko je tolmač slovenskega znakovnega jezika, oče treh otrok in ljubiteljski športnik. Zanimalo me je kako prideš do ideje, da postaneš tolmač znakovnega jezika in njegov odgovor me je zares presenetil. “Sem otrok gluhih staršev.” Wow! Govorila sva torej tudi o tem kako to vpliva na otroka, kako se je njegopva zgodba razvijala in kje opaža, da se danes ustvarja neenakost v družbi, ko gre za gluhe in naglušne. Zgodba, ki je enostavno ne vidimo vsak dan.
Scroll to Top