Aleš Potrč

PODCAST

ENOSTAVNO LAJF

Družina       Dobra hrana      Trening       Posel

Enostavno LAJF z Alešem Potrčem je podcast namenjen vsem, ki jih zanima več o tem kako združiti družino, posel, trening in dobro hrano v preprosto življenje. Kot dolgoletni osebni trener, lastnik prvega fitnes centra v Slovniji, ki je namenjen izključno osebnim treningom (FIT Tovarna) in mednarodni predavatelj na področju fitnesa, se tudi sam spoprijemam z vsemi težavami poslovnega in družinskega življenja. Z mojimi gosti, ki prihajajo iz različnih področij, vse od life coachev, poslovnežev in športnikov, ter drugih prijateljev iz fitnes sveta, govorim o tem kako na nas vplivajo različne življenjske situacije in seveda kako jih na različne načine premagamo. Pridružite se mi v zanimivih diskusijah z gosti in uporabite vse kaj vam ponujamo.

ENOSTAVNO LAJF – BONUS EPIZODA 2

LUKE LEAMAN: V Fitnes industriji imamo trenutno dva tabora| Enostavno LAJF

Luke Leaman je dober pšrijatelj, ki je v fitnes industriji postavil svoje ime na zemljevid kot odličen strokovnjak za trening in prehrano. Danes je lastnik podjetja Muscle Nerds v Avstraliji in izobražuje osebne trenerje po vsem svetu.

Je eden tistih, ki sicer ni dokončal svoje formalne izobrazbe in je svoje znanje in izkušnje nabiral skozi številna neformalna izobraževanja in sodelovanja z različnimi mentorji – med njimi tudi s Charlesom Poliquinom, enim najbolj prepoznavnih trenerjev na področju treninga za moč in kondicijo.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 15

ALEŠ LISAC: Odkrito in brez dlake na jeziku o prodaji in tem kako je postal kmet | Enostavno LAJF

Aleš Lisac, ki je v Sloveniji brez vsakršnega dvoma eden najbollj prekaljenih prodajnih in marketinških mačkov, je z menoj povsem odprto govoril o prodaji, marketingu, trenutni krizi in o tem, da se podjetniki vedno znajdemo. Govorila sva o tem kako se je marketing spremenil in ali še zmeraj veljajo tiste stare zakonitosti, ki so nam poznane več kot 100 let. Odgovor me je malce presenetil.

Vsakdo, ki se je kdaj ukvarjal s prodajo ali podjetništvom, enostavno ne sme mimo njegovih nasvetov.

Povedal mi je tudi kako je postal kmet in kakšne živali se sprehajajo po njegovem dvorišču.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 14

EKSKLUZIVNO: Aleš Potrč javno razkriva, kdo je Smiljan Mori V RESNICI… | Enostavno LAJF

Smiljan Mori. Ime, ki se v slovenskih medijih konstantno pojavlja že več kot 22 let.
Nekateri ga enostavno ne morejo prebaviti, spet drugi ga naravnost obožujejo.
Tako na daleč sicer ne morem vedeti v katero skupino sodiš ti, lahko ti pa brez dlake na jeziku povem, da mi Smiljan na začetku svoje poslovne poti ni bil niti malo všeč.
Pravzaprav mi je… milo rečeno… šel že skoraj na živce.
Se je pa moje mnenje nekje okoli leta 2010 popolnoma spremenilo.
Takrat sem namreč na svet začel gledati bolj poslovno in kaj hitro sem opazil, da je Smiljan pravi GENIJ!
Genij samopromocije, psihologije, prodaje, javnega nastopanja in kar je še najbolj pomembno….
Genij podjetništva, ki mu je uspelo postaviti več milijonski biznis ter posledično finančno poskrbeti za več kot 150 družin v Sloveniji.
In brez skrbi – na tem mestu ne pričakujem, da tudi ti ob tej malenkost drugačni perspektivi postaneš Smiljanov največji fan…
Bi si pa upal staviti, da te verjetno zanima, kdo je Smiljan Mori v resnici in zakaj ima večina ljudi o njem popolnoma napačno predstavo.
No – naj te razveselim…
Smiljan se je nekaj dni nazaj oglasil v moji pisarni in nastal je več kot 75 minut dolg pogovor, ki ga enostavno moraš slišati.
Ne samo, da s tem dobiš dobesedno intimen vpogled v Smiljanovo razmišljanje in življenje, pač pa lahko od vsega tega odneseš tudi malo morje zlata vrednih nasvetov, ki ti znajo olajšati marsikatero stvar – bodisi v poslu, bodisi v privatnem življenje.

 

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 13

MARKO PODGORNIK: Stereotipi niso moj stil – od IKEA prodajalca do TOP direktorja | Enostavno LAJF

Marko Podgornik, ki je danes gost na vseh možnih poslovnih odrih v državi in s podjetjem Mikro+Polo pobira vse možne mednarodne nagrade in priznanja, je včasih delal tudi v Ikei.

Danes, tako pravi, je posebnost na trgu, ki s svojim pristopom v kadrovskem managementu dobesedno orje ledino in uveljavlja povsem nov pristop k podjetništvu. “Tetoviran direktor, to pa že ne gre, tukaj je nekaj narobe…” bi bilo neko stereotipno razmišljanje, ki pa za njega ne pride v poštev. Zakaj b i se moral kdorkoli skrivati in ne biti takšen kot je, da bi uspel.

Povsem odprto sva govorila tudi o njegovem zasebnem življenju, spolni usmeritvi, kako se je poročil in ločil, ter kako gleda na posel. Nič kaj standardnega ni v tem in prepričan sem, da bo marsikdo izmed vas dobil kakšno dobro idejo.

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 12

FILIP PESEK: Od mulca do lastnika marketinške agencije I Enostavno Lajf

Filip Pesek je za Enostavno Lajf z Alešem Potrčem povedal veliko več kot o sebi pove običajno.
Kako je kot mulc začel s prodajo od vrat do vrat in zakaj je bil s tem tako uspešen, do tega kaj je danes zares pomembno, da uspeš kot oglaševalec na socialnih omrežjih. Tema pa je prešla tudi na njegovo poroko in o tem ali mu je javno nastopanje bilo položeno v zibko.

 

ENOSTAVNO LAJF – EPIZODA 11

MARCOS TAVARES: Brez ljubezni do nogometa ne bi bilo mojega uspeha | Enostavno LAJF

Kapetan vijolicastih, najboljsi strelec prve slovenske nogometne lige in igralec, ki ima za seboj dalec najvec tekem v vijolicnem dresu – Marcos Tavares. Predstavitev bi lahko bila veliko bolj obsirna in glamurozna, vendar njegova zgodba govori sama zase.

Govorila sva o njegovem otrostvu, nogometu in kaj pomeni prava ljubezen do nogometa, ter tudi o tem kako je spoznal svojo zeno in ustanovil svojo cerkev v Sloveniji.

Scroll to Top